Arbete vecka 47

Detta här mitt arbete som jag gjort denna vecka. har också arbetat lite med människo modellen men det vart inget värt att visa.
Jag har fixat lite kullar och fixat lite så landskapet är lite ojämnt och lagt dit träd på den gröna skogen. Lite konstiga färger men det är bättre sen för de är markerade. Nästa vecka blir det att arbeta klar med landskapet och börja arbeta på byggnader. 
// Matthias Holmberg (3D Artist)

Söndagen 18nov

 
Här kommer lite arbete som jag har gjort under helgen. Ska försöka att lägga upp mitt arbete på bloggen som jag skrev tidigare. Bilden nedan visar träsket som har grunda små sjöar. Träsket kommer att göra så att alla kommer att gå lite segare än över resten av banan pga den mjuka marken. 
Bilden under är en palm :O Programmet vi gör banan i har ett program som heter speedtree som gör ett träd efter användarens val och inställningar vilket kommer att göra det mycket enkelt för mig att göra träd ^^ Min plan för veckan är att få en fin look på banan. //Matthias Holmberg (3D Artist)

Arbete 15 nov

Här kommer lite arbete som jag gjort, jag har också skissat banan i ett block och kan tyvärr inte få in den på datorn. Allt är inte exakt så som det ska utan kommer att finslipas efter jag gör banan. T ex vägar, träsk och träd är inte plaserade än men det kommer. Detta är bara en grund så jag vet vart allt ska plaseras och hur terrängen ska byggas.

Människa

 
  
Här kommer bilderna på en av människorna, jag vill ha lite variation på mina människor men det är ett senare jobb. människorna kommer att få olika kläder och vapen. Har haft det lite tufft nu på senare tiden att finna tid til detta, men jag arbetar på när jag kan och orkar. 
Matthias Holmberg (3D artist)
 
 

RSS 2.0